Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهراب شرفی جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: این کارگروه باید علاوه بر برخورداری از حمایت سران سه قوه، از متخصصان و نیروهای اجرایی با تجربه تشکیل شود و اگر چنین باشد موفقیت و تاثیرگذاری آن قطعا بیشتر خواهد بود.
وی ادامه داد: کارگروه مذکور باید کاربردی باشد و اعضای آن، دانش و تجربه لازم را داشته باشند تا بتوانند مشکلات واحدهای تولیدی را به شکل تخصصی شناسایی کنند و برای رفع آنها راهکار مناسب ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او اظهار داشت: قطعا اگر افراد متخصص در حوزه تولید، صنعت و تجارت و افراد آشنا به بازارهای جهانی در این کارگروه عضویت داشته باشند تاثیرگذاری آن به مراتب بیشتر خواهد بود.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: کسانی هم که قرار است از سوی دولت در این کارگروهی حضور داشته باشند باید از افراد دارای توان و قدرت تصمیم گیری باشند و حضور آنها در جلسات صرفا جنبه تشریفاتی نداشته باشد.
شرفی افزود: دولت باید یک اختیار خاص به این کارگروه بدهد تا همانند کارگروه ستاد رفع موانع تولید مصوبات آن جنبه قانونی داشته باشد.
وی، عمده مشکلات حوزه صنعت در استان فارس را مربوط به حوزه مدیریت و مکان یابی نادرست برای راه اندازی یک واحد تولیدی دانست و تصریح کرد: امروز در شرایطی که استان فارس با مشکل کم آبی و خشکسالی مواجه است بحث راه‌اندازی فولاد مطرح و دنبال می‌شود که این اتفاق هرچند ممکن است در در یک بخش موجب ایجاد اشتغال و رونق شود اما اما بخش دیگر را با مشکل مواجه می‌کند.
او ادامه داد: امروز یک رقابت بین نمایندگان مجلس در استان برای دریافت مجوز ایجاد شهرک صنعتی شکل گرفته در حالی که بسیاری از این شهرک‌ها به جنگلی از فلزات تبدیل شده که مقادیری منابع و سرمایه نیز در آن دفن شده است.
شرفی افزود: بنابراین ضرورت دارد که تمام مشکلات و موانع پیش روی واحدهای تولیدی و کارخانه‌های تعطیل و نیمه تعطیل به دقت و با نگاه کارشناسی و تخصصی شناسایی شود و تمام مجموعه‌های دولتی، غیر دولتی و عمومی نیز ملزم شوند که از مصوبات کارگروهی که برای این منظور تشکیل می‌شود تمکین کنند.

دولت سیزدهم یکی از برنامه ها و اولویت های کاری خود را شفاف سازی و پایش کارخانه‌‏‌ها و واحدهای تولیدی راکد یا تعطیل کشور اعلام کرده و اینک با دستور رئیس جمهوری تلاش بر این است تا ظرفیت بلا استفاده حدود ۴۰ درصدی بخش تولید و صنعت احیا شود.
رییس جمهوری هفتم شهریورماه ۱۴۰۰ در جلسه هیات دولت با اشاره به اینکه براساس گزارش‌های موجود حدود ۴۰ درصد از ظرفیت بخش تولید و صنعت معطل و بلا استفاده است، تاکید کرد: باید کارگروهی با حضور وزارتخانه‌های مربوطه اعم از سمت و اقتصاد ایجاد شود که ضمن پایش کارخانجات و کارگاه‌های تولیدی و شهرک‌های صنعتی، ظرفیت‌های موجود اما تعطیل یا نیمه تعطیل را شناسایی و مشکلات موجود را برطرف کند و اینگونه اقدامات می‌تواند ضمن ایجاد اشتغال رونق تولید را نیز به همراه داشته باشد.

برچسب‌ها رونق تولید شیراز خانه صنعت، معدن و تجارت ایران سیدابراهیم رییسی رییس جمهوری دولت سیزدهم فارس پروندهٔ خبری عزم دولت سیزدهم برای پایش و رونق واحدهای تولیدی و صنعتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید شیراز خانه صنعت معدن و تجارت ایران رونق تولید شیراز خانه صنعت معدن و تجارت ایران دولت سیزدهم فارس واحدهای تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۹۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس گفت: باید توجه کرد که مسئله تعطیلی روز پنجشنبه کشور باعث اختلاف چهار روزه مراودات اقتصادی کشور ما با بازارهای جهانی می‌شود. - اخبار سیاسی -

الهام آزاد عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره بحث افزایش تعطیلات آخر هفته و تعطیلی شنبه یا پنجشنبه، اظهار کرد: باید توجه کرد که مسئله تعطیلی روز پنجشنبه کشور باعث اختلاف چهار روزه مراودات اقتصادی کشور ما با بازارهای جهانی می‌شود.

وی با اشاره به مزایای تعطیلی روزهای شنبه، گفت: به نظر می‌رسد تعطیلی شنبه‌ها گام بلندی با هدف بهبود شرایط اقتصادی کشور باشد و به نوعی ما را به بازار‌های جهانی می‌رساند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعداد روزهای تعطیل در کشور، گفت: در کشور ما (با احتساب 26 روز تعطیل رسمی و 52 روز تعطیل روز جمعه) تعداد تعطیلات سالانه 104 روز است که نسبت به متوسط جهانی پایین‌تر است؛ لذا اگر تعداد تعطیلات آخر هفته در ایران 2 روز باشد، میزان تعطیلات سالانه، 125 روز می‌شود که با متوسط جهانی هم همخوانی دارد.

آزاد بیان کرد: اگر در ایران تصمیم به تعطیلی پنجشنبه گرفته شود، تنها کشوری در جهان خواهیم بود که این روز را تعطیل کرده است و احتمالاً این موضوع، مراودات مالی و اقتصادی ایران با دنیا را با مشکلاتی مواجه خواهد کرد چرا که تنها 3 روز در هفته فرصت باقی می‌ماند.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم