Web Analytics Made Easy - Statcounter

غریبی با اشاره به مشکلات دامداران استان برای فروش شیر خام، گفت: باید وضعیت کارخانه های تعطیل فرآوری شیر خام در استان تعیین تکلیف شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «محمد جواد غریبی» عصر امروز (۵ تیر) در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان اظهار کرد: در حال حاضر روزانه ۲۵۰ تن شیر در استان خراسان جنوبی تولید می‌شود که از این مقدار ۱۲۵ تن جمع آوری و بقیه مصرفی است و به دلیل نبود جذب واحدهای فرآوری، ۹۰ تن شیر خام استان برای فرآوری به خارج استان صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر عامل اتحادیه دامداران خراسان جنوبی با بیان اینکه ۶۰ درصد شیر تولیدی استان مربوط به واحدهای صنعتی است، افزود: متاسفانه دامداران استان مجبور هستند نقدینگی کارخانجات محصولات لبنی را تأمین کنند و از فروردین ماه امسال از یکی از این کارخانه (پگاه) پول شیر طلبکار هستند.

 

وی در ادامه بیان کرد: در حال حاضر تعداد ۱۱باب كارخانه و  چهار کارگاه فرآوری شیر خام در استان وجود دارد كه از این تعداد ۲ كارخانه فعال، سه کارخانه نیمه فعال و مابقی تعطیل است.

 

غریبی تصریح کرد: عدم صلاحیت‌سنجی در زمان راه اندازی، عدم مدیریت بازاریابی و عدم توان رقابت در سطح کشور از مشکلات کارخانجات فرآوری شیرخام در استان است و متاسفانه میزان نقدینگی این کارخانجات در زمان تاسیس کم پیش بینی شده است در حالی که حداقل به میزان سرمایه ثابت باید سرمایه گردش درنظر گرفته می شد.

 

مدیر عامل اتحادیه دامداران خراسان جنوبی با بیان اینکه مراکز جمع آوری شیرخام در استان باید مجهز به سیستم های روز شوند تا شیر با کیفیت خوب به بازارهای هدف ارسال شود، افزود: باید وضعیت کارخانه های تعطیل فرآوری شیر خام در استان تعیین تکلیف شود.

 

وی عنوان کرد: باید چرخه فرآوری مواد لبنی با ماندگاری بیشتر در استان ایجاد شود و تمرکز بر روی مجموعه تولیدی با حداقل ۱۰ محصول فرآورده لبنی باشد.

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: کارخانه لبنیات تولیدات شیرخام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۱۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی

ایسنا/کرمانشاه رییس اداره مدیریت زیست محیطی آب، خاک و پسماند محیط زیست استان کرمانشاه ابراز امیدواری کرد؛ تا پایان اردیبهشت ماه سرمایه‌گذار ایجاد سایت جدید دفن پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه مشخص شود.

صلاح‌الدین محمودی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت راه‌اندازی سایت جدید پسماندهای بیمارستانی و پزشکی کرمانشاه، گفت: ارزیابی محیط زیستی سایت جدید انجام و مجوز آن صادر شده و اکنون در مرحله تعیین سرمایه‌گذار است.

وی با بیان اینکه فراخوانی برای جذب سرمایه‌گذار احداث این سایت با همکاری اداره کل صمت استان کرمانشاه داده شد، ادامه داد: دو شرکت متقاضی اعلام آمادگی و درخواست‌های خود را ارائه داده اند و باید در جلسه کارگروه استانی مدیریت پسماند مطرح شود. در این کارگروه پاکت درخواست متقاضیان باز خواهد شد و در نهایت پس از طی مراحل قانونی سرمایه‌گذار مشخص می‌شود که امیدواریم این کار تا پایان اردیبهشت انجام شود.

رییس اداره مدیریت زیست محیطی آب، خاک و پسماند محیط زیست استان کرمانشاه زمان مورد نیاز برای احداث سایت جدید را وابسته به شرایط سرمایه‌گذار دانست و خاطرنشان کرد: احداث این سایت نیازمند یکسری تجهیزات پیشرفته است تا آلودگی محیط زیستی ایجاد نشود.

محمودی محل سایت جدید را نیز در مجاورت سایت فعلی دفن پسماندهای بیمارستانی عنوان کرد و یادآور شد: سایت قبلی دیگر ظرفیت پذیرش پسماندهای جدید را ندارد.

رییس اداره مدیریت زیست محیطی آب، خاک و پسماند محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به اینکه قرار بود سایت فعلی یک سایت موقت برای دفن پساندهای بیمارستانی و برای مدت شش ماه باشد، گفت: با توجه به اینکه ایجاد سایت جدید نزدیک به ۱۰ سال زمان برده، این سایت(سایت فعلی) بسیار بیشتر از ظرفیتی که داشت مورد استفاده قرار گرفت.

به گفته محمودی، در حال حاضر روزانه حدود هشت تا ۱۰ تن پسماندهای بیمارستانی و پزشکی در کرمانشاه تولید می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰ هزار خودرو در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی توقیف هستند
  • توقیف ۱۰ هزارخودرو در پارکینگ/خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • نخستین کارخانه فرآوری مس و طلا در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
  • تعیین تکلیف بزرگترین پرونده ثبتی کشور پس از نیم قرن
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • تعیین‌تکلیف ۱۷۰ خودروی توقیفی ‌مبارزه با مواد مخدر در اصفهان
  • تعیین تکلیف بیش از ۷ هزار سند مالکیت در قشم
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد