Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عباس طائب یکشنبه شب در نشست هم اندیشی عارضه یابی صنایع کرمان با اشاره به اینکه در مراسم تشییع سردار شهید سلیمانی به وضوح مهمان نوازی کرمانی‌ها مشخص شد، اظهار کرد: پس از انقلاب دانشگاه‌ها وابسته به شرکت‌ها و کارخانجات بودند تا به دانشگاه‌ها کمک کنند اما الان به نتیجه دیگری رسیده ایم به گونه‌ای که دانشگاه و صنعت باید یک ارتباط پایدار داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این مطلب که در دانشگاه علم و صنعت، دفتر توسعه فناوری را راه اندازی کردیم افزود: همچنین مراکز نوآوری خصوصی را در این دانشگاه راه اندازی کردیم و به عنوان بخش خصوصی از همه ایده‌های جدید در دانشگاه حمایت می‌کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به اینکه یک صندوق سرمایه گذاری ریسک پذیر غیر دولتی را در دانشگاه علم و صنعت ایجاد کرده ایم، اظهار داشت: کار این صندوق این است که بعد از ساخت نمونه، دانشگاه کمک و مشارکت کند که این محصولات دانشگاهی وارد حوزه صنعت شوند.

وی با بیان این مطلب که یک شرکت خصوصی متعلق به اساتید را در دانشگاه علم و صنعت تأسیس کرده ایم، بیان داشت: ما الان به صنعت می‌گوئیم که شما به چه چیزی نیاز دارید که برای شما بسازیم اما تنها تقاضایی که از بخش صنعت داریم این است که محصول را از ما بخرید.

طائب با اشاره به اینکه تعداد زیادی از کارخانه‌ها در کشور تعطیل یا نیمه تعطیل هستند، ادامه داد: انگشت شمار کارخانجاتی هستند که از تمام ظرفیت خود استفاده می‌کنند اما از طریق ارتباط با دانشگاه و پژوهش می‌توان کارخانه را فعال کرد.

کد خبر 4842795

منبع: مهر

کلیدواژه: اتاق بازرگانی کرمان دانشگاه علم و صنعت کارخانه دهه فجر بارش برف بوشهر انتخابات 98 شیراز ایلام گرگان قزوین شهرکرد خطبه های نماز جمعه تعطیلی مدارس ویروس کرونا زلزله انقلاب اسلامی ایران دانشگاه علم و صنعت دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۸۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، محمد الله‌بخش در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، افزود: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تاکید کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.
اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه جذب اعضای هیات علمی در حوزه شیلات بسیار مهم است، گفت: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.
جبرائیل رزمجو با بیان اینکه این ارتباط هر چه قوی باشد به نفع دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خواهد بود، افزود: این ارتباط باعث به حداقل رسیدن مشکلات دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده و زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
اردبیل استانی غیرساحلی بوده ولی دارای منابع آبی و استعداد‌های بالقوه کشاورزی و آبزی پروری است. بیش از ۳۰۰ واحد مزرعه و ۴۰۰ استخر پرورش ماهی در استان اردبیل فعال بوده و چند سد معیشتی نیز در این زمینه بهره برداری شده است.
۱۷۱ مورد قنات، ۴۵ سد، پنج هزار و ۳۰۰ چاه و یک هزار و ۶۳۶ چشمه در استان اردبیل وجود دارد که می‌تواند نوید بخش افزایش تولیدات در بخش شیلات باشد.

دیگر خبرها

  • آدرس ریل نقدینگی در صنعت ریلی
  • قطع ارتباط موسسات آموزش عالی بلژیک با دانشگاه‌های اسرائیل
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • تقویت ظرفیت‌ها و مدل‌های بهره‌برداری از کارگزاران دانش و فناوری
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل