Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت مدیره کانون کارفرمایان استان گیلان گفت: کارخانجات ویران‌ شده و تعطیل گیلان در سایه عدم تدبیر مسئولان استانی و رفت‌ و آمدهای وقت و بی‌وقت مقامات کشوری به فراموشی سپرده شده‌اند. ۲۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۸ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

محمد رسول سماکچی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با بیان اینکه مشکلات و معضلات گیلان در حوزه تولید و صنعت توسط مسئولان و حتی نمایندگان استان به خوبی در سطح کشور مطرح نمی‌شود اظهار داشت: کارخانجات ویران‌ شده و تعطیل گیلان در سایه رفت‌ و آمدهای وقت و بی‌وقت مسئولان کشوری به فراموشی سپرده شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیئت مدیره کانون کارفرمایان گیلان معضل بزرگ اشتغال که مدت‌ها است به یک چالش عظیم برای استان تبدیل شده را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: آقایان و مسئولان به جای اینکه وزرا را از حال و روز کارخانجات تعطیل شده گیلان با خبر کنند دائماً با آنان از معدود واحدهای تولیدی فعال استان بازدید به عمل می‌آوردند.

سماکچی سفر مقامات دولتی به گیلان و افتتاح چندین و چندباره برخی از کارخانجات استان به بهانه اجرای طرح توسعه را مورد انتقاد قرار داد و گفت: چنین رویه‌هایی نه تنها هیچ کمکی به برطرف شدن مشکل کارخانجات تعطیل شده گیلان نمی‌کند بلکه روند بازگشت واحدهای بزرگ این استان را به چرخه تولید و صنعت عقب می‌اندازد.

نوسان قیمت «نهاده‌های دامی» کارخانجات تولید خوراک دام گیلان را دچار مشکل کردطرح آمریکا برای به راه انداختن دومینوی تعطیلی کارخانجات شکست خوردقزوین| مسئولان در بازدید از کارخانجات موفق درد تولید کنندگان را نمی‌فهمند

وی ایجاد شائبه در مورد اوضاع تولید و صنعت گیلان مبنی بر عدم وجود مشکل خاصی در این استان را نتیجه رویکردهای ناصحیح مسئولان دانست و خاطرنشان کرد: تعطیلی کارخانجات بسیار بزرگی که روزی بیش از 3 هزار کارگر در آن مشغول به‌کار بود یک فاجعه بزرگ است که تبعات منفی و خطرناک آن متوجه استان زرخیز گیلان شد.

عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت ایران به سفر چند وقت پیش وزیر صمت به گیلان نیز اشاره کرد و ابراز داشت: در جریان این سفر نیز همان سناریوهای گذشته مجدداً تکرار شد در حالی‌ که مردم و اهالی تولید و صنعت گیلان انتظار دارند در چنین موقعیت‌هایی از کارخانجات تعطیل شده استان بازدید به عمل آید.

سماکچی با بیان اینکه برای برطرف کردن معضل بیکاری در گیلان کافی است از ظرفیت‌های بالقوه و فراموش شده استان به نحو بهینه استفاده شود افزود: شایسته نیست در استانی نظیر گیلان که از موقعیتی استراتژیک برخوردار بوده و توانمندی‌های بسیاری در حوزه تولید و صنعت دارد شاهد سرگردانی این حجم از جوانان جویای کار باشیم.

انتهای پیام/ح

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۹۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو کلیپ

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو کلیپ‌های آموزشی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی واحد ترجمان دانش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، بیژن شفیعی در ارتباط طرح تحقیقاتی با عنوان « تأثیر ارائه ویدئو کلیپ در روش(RET) بر بهبود طول و محتوای گفته‌ها در بیماران زبان پریشی ناروان» اظهار کرد: ۲۱ مبتلا به ضایعه مغزی که دچار لکنت زبان و فراموشی واژگان شده‌اند در بیمارستان کاشانی تحت درمان با استفاده از ویدئوکلیپ‌های آموزشی قرار گرفتند.

وی افزود: در این تحقیق به مدت ۱۲ جلسه برای این دست از بیماران ویدئوکلیپ پخش و پس از این دوره به بهبود مشکل ایجاد شده در آنها منجر شد.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: این روش تحقیقی روی مبتلایان ۴۰ سال به بالا انجام گرفت؛ هرچه سن ابتلاء به ضایعه مغزی و فراموشی واژگان کمتر از ۴۰ سال باشد بهبودی کامل بیشتر مشاهده می‌شود.

شفیعی خاطرنشان کرد: در این تحقیق یادآوری کلمات به روش تداعی ذهنی در بافت تصویری (ویدئوکلیپ) صورت گرفت که این روش در کشورهای دیگر نیز آزمایش شده و در حوزه درمان مورد استفاده بوده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا نتایج این تحقیق در بهبود بیماران آلزایمر نیز مؤثر خواهد بود؟ گفت: بررسی در این زمینه صورت نگرفته است و پژوهش حاضر تنها برای بیمارانی است که علت اختلال گفتاری آنها ضایعات مغزی بوده است.

این محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: مبتلایان به ضایعه مغزی فراموشی واژگان کلمات، به دلیل فراموشی بسیاری از کلمات مورد نیاز گفتگوهای روزمره، به مرور از روابط اجتماعی خود دست میکشند و خود را در حاشیه قرار می‌دهند.

کد خبر 751771

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۹۷ مصوبه کارگروه رفع موانع تولید در گیلان
  • بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو کلیپ
  • بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو
  • نیایش‌های «کیخسرو» ناب‌ترین و زیباترین نیایش‌های ادب فارسی است
  • بزرگترین عملیات تخریب در نقب/ ۴۷باب خانه فلسطینیان ویران شد+ فیلم
  • مرثیه‌ای برای رنج شالیکاران گیلانی/ برنجی که فروش نمی‌رود‌
  • جایگاه نخست گیلان در تولید خاویار در کشور
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان