Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از رویترز شرکت فورد روز گذشته(۷ تیرماه) اعلام کرد ۱۲ هزار شغل را در اروپا تا پایان سال آینده کاهش می‌دهد. این سومین تعدیل نیروی فورد طی ۶ماه گذشته است.

تعدیل نیروی ۵ هزار نفری در فورد

اسفندماه سال قبل و در فصل نخست سال ۲۰۱۹  نیز  شرکت خودروسازی فورد اعلام کرده بود بالغ بر ۵ هزار نفر از کارکنان خود را تحت تأثیر افت شدید سودآوری این خودروساز آمریکایی در اروپا تعدیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنگ تجاری میان ایالات متحده آمریکا با چین و اروپا، شرکت‌های خودروسازی آمریکایی را با مشکلات و چالش‌های متعددی از جمله کاهش سودآوری و درآمدزایی ناشی از افت میزان فروش محصولات  روبرو کرده است.

با کاهش میزان فروش و سوددهی اغلب شرکت های معروف آمریکایی به فکر اتخاذ تصمیماتی برای جبران خسارات مالی و پیشگیری از زیان های آتی  افتادند. یکی از ساده ترین و سریعترین راه ها نیز تعدیل نیروی انسانی فعال در کارخانه‌های وابسته به این شرکت های بزرگ است.

از این رو شرکت خودروسازی فورد آمریکا اعلام کرد ناچار است برای جبران کاهش سودآوری خود در اروپا، به اخراج و تعدیل نیروی بالغ بر پنج هزار نفر از کارکنان خود در آلمان و بریتانیا اقدام کند.

این خودروساز در توجیه اقدام خود نیز اعلام کرد با این کارمی تواند از دوره بحران مالی عبور کرده و بار دیگر به روزهای درخشان خود در اروپا برگردد و سودآوری از دست رفته خود را بازیابد.

دومین تعدیل ۷ هزار نیروی شرکت خودروسازی فورد

گفتنی است اواخر اردیبهشت ماه سال جاری شرکت خودروسازی فورد اعلام کرد قصد دارد ۷ هزار نفر از نیروهایش را در سراسر جهان تعدیل کند.

سی ان ان روزهای پایانی اردیبهشت ما با انتشار گزارشی در این خصوص نوشت:  شرکت خودروسازی فورد اعلام کرد این شرکت می‌خواهد ۷ هزار نفر از نیروها (۱۰ درصد از کارمندان حقوق بگیر) خود را در سراسر جهان تعدیل کند.

فورد اعلام کرده است این اقدام در راستای بخشی از تلاش‌ها برای کاهش هزینه‌های این شرکت بوده و سبب خواهد شد سالانه حدود ۶۰۰ میلیون دلار ذخیره شود.

طبق اعلام سی ان ان، حدود ۲۴۰۰ تعدیل نیرو در آمریکای شمالی خواهد بود و حدود ۱۵۰۰ موقعیت شغلی از طریق بازخرید داوطلبانه به انجام خواهد رسید.

 شرکت فورد اعلام کرد حدود ۸۰۰ آمریکایی تا ماه اوت، شغل خود را از دست خواهند داد.

اخراج ۱۲ هزار نفر و تعطیلی کارخانجات فورد

روز گذشته این شرکت برای سومین بار طی ۶ ماه گذشته از تعدیل نیرو خبر داد اما این بار ۱۲ هزار نفر را به عنوان مازاد نیروی خود عنوان کرد. در ادامه این تعدیل نیرو ظاهرا تعطیل شدن برخی کارخانه های وابسته به این شرکت نیز در برنامه جبران مالی فورد قرار دارد.

شرکت فورد سال‌هاست به دلیل سرمایه‌گذاری در خودروهای الکتریکی، هیبریدی و خودکار در حین بازبینی موتورهای احتراقی در جهت پیروی از قوانین جدید پاکیزگی هوا، با کاهش منابع مالی روبرو شده و تحت فشار برای بازسازی فعالیت‌های خود قرار دارد.

فورد اعلام کرد سه کارخانه را در روسیه و یکی را در فرانسه و ولز می‌بندد و فعالیت در کارخانه‌های والنسیای اسپانیا و سارلوییز آلمان را هم کاهش می‌دهد.

حدود ۱۲ هزار شغل در تأسیسات متعلق به خود فورد در اروپا تا پایان ۲۰۲۰ تحت تأثیر قرار می‌گیرند که در ابتدا شامل برنامه‌های جداشدن اختیاری خواهند بود.

حدود دو هزار از این مشاغل موقعیت‌های دارای حقوق ثابت هستند و جزء ۷ هزار شغلی قرار دارند که فورد در سراسر جهان کاهش می‌دهد. سایر مشاغل کارگرانی هستند که قراردادهای ساعتی دارند. فورد ۵۱ هزار کارمند در اروپا دارد.

مجمع تولیدکنندگان خودروی اروپا در خصوص خسارات شرکت های بزرگ خودروساز در دنیا اعلام کرده است مهمترین دلیل این است که تقاضای خودرو سقوط کرده است. این مجمع پیش‌بینی می‌کند ثبت سفارش خودرو یک درصد در ۲۰۱۹ کاهش یابد و به ۱۵ میلیون خودرو برسد.

۲۲۶۲۲۶

کد خبر 1274620

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: خودرو خودروسازان افزایش قیمت خودرو ایالات متحده آمریکا چین فورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۶۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسوایی ایمنی در هواپیماسازی آمریکایی

بوئینگ به دلیل داده‌های به‌دست‌آمده مبنی بر جعلی بودن گزارش انجام بازرسی‌های لازم در زمینه ایمنی هواپیماها توسط کارگران، با تحقیقات جدیدی روبه‌رو شده است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بوئینگ گزارش داد که تعدادی از کارگران بررسی ایمنی هواپیماها، سوابق بازرسی هواپیمای ۷۸۷ این شرکت را جعل و اطلاعات نادرستی را در زمینه ایمنی آن ارائه کرده‌اند، بنابراین رگولاتور ایالات متحده (سازمان نظارتی ایالات متحده) تحقیقاتی را در مورد این شرکت صنایع هوافضایی و جنگ‌افزار چندملیتی آمریکایی آغاز کرده و سازمان هوانوردی فدرال (FAA) در حال بررسی‌های جدیدی در مورد آن است.

هواپیماهای بوئینگ، ایمن یا غیر ایمن؟

آخرین مورد از مجموعه رسوایی‌های ایمنی بوئینگ در ماه گذشته رخ داد که شرکت اعلام کرد کارمندانش در کارولینای جنوبی سوابق هواپیمایی شرکت را جعل کرده‌اند و بررسی‌های ایمنی لازم را برای هواپیماهای دریم‌لاینر ۷۸۷ به درستی انجام نشده است. در نتیجه بازرسی مجدد همه هواپیماهای ۷۸۷ که هنوز در سیستم تولید قرار دارند در دست اجرا است. این شرکت همچنین درصدد است طرحی برای رسیدگی به ناوگان در حال خدمت و بررسی کارگران مشغول به کار ایجاد کند.

بوئینگ مدعی شد که این سوء‌رفتار احتمالی مشکل فوری ایمنی پرواز ایجاد نمی‌کند و هیچ هواپیمایی از خدمت خارج نشده است. با این وجود الزامات به وجود آمده برای آزمایش‌های بیشتر، زمان تحویل جت‌های خط تولید را به تعویق خواهد انداخت.

سازمان نظارتی ایالات متحده نیز اعلام کرد در حالی که تحقیقات ادامه دارد، سازمان هوانوردی فدرال مثل همیشه تمام اقدام لازم را برای اطمینان از ایمنی عمومی پروازها انجام خواهد داد.

بوئینگ از زمانی به شدت مورد بررسی قرار گرفت که یکی از هواپیماهای ۷۳۷ مکس آن در خلال پرواز در خطوط هوایی آلاسکا طی ژانویه منفجر و حفره‌ای در بدنه آن هواپیما ایجاد شد. این حادثه تلفات جانی نداشت، اما از آن زمان، سازمان هوانوردی فدرال ایالات متحده از توسعه تولید پرفروش‌ترین جت‌های تک راه‌رو و باریک‌پیکر ۷۳۷ مکس بوئینگ ممانعت به‌عمل آورد و وزارت دادگستری کشور به انجام تحقیقات جنایی در مورد این رویداد برآمد.

محققان طی فوریه دریافتند پانل دری که شل شده بود به درستی متصل نبوده و فشار هوا آن را لق کرده بود. از سوی دیگر روز سه شنبه پرتاب اولین پرواز فضایی خدمه بوئینگ به دلیل مشکل دریچه موشک لغو شد، چرا که پیش‌بینی می‌شد این فضاپیما که قرار بود از کیپ کاناورال فلوریدا به‌سمت ایستگاه فضایی بین‌المللی پرواز کند، در مسیر منفجر شود.

کد خبر 751637

دیگر خبرها

  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • شکایت تیک‌تاک از دولت آمریکا
  • انتقاد آقای اقتصاد به سیاست های تعدیل اقتصادی
  • کنترل گذرگاه رفح به دست یک شرکت آمریکایی می‌افتد!
  • بایت‌دنس از قانون ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا شکایت کرد
  • رسوایی ایمنی در هواپیماسازی آمریکایی
  • هاآرتص: شرکت امنیتی خصوصی آمریکایی گذرگاه رفح را مدیریت می‌کند
  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان