Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@18:54:59 GMT

۳۰ درصد کارخانجات آب معدنی تعطیل شدند

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۶۳۶۹۹

۳۰ درصد کارخانجات آب معدنی تعطیل شدند

دبیر انجمن آب‌های معدنی و آشامیدنی کشور با اعلام اینکه نامه نگاری های مختلفی برای کاهش قیمت مواد اولیه واحدهای تولیدی آب معدنی انجام داده ایم، گفت: ۳۰ درصد کارخانجات آب معدنی تعطیل شده اند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، پیمان فروهر با گلایه از اینکه قیمت مواد اولیه واحدهای آب معدنی رشد 100 درصدی داشته است، اظهارداشت: در سال گذشته قیمت هر کیلو مواد اولیه واحدهای آب معدنی 4450 تومان بود اما امسال قیمت به کیلویی 26 هزار تومان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برخی از واحدهای تولیدی آب معدنی افزایش قیمت را اعمال و تعدادی دیگر هم فعالیت خود را تعطیل کرده‌اند، افزود: مابقی واحدها هم نیمه تعطیل به فعالیت می‌پردازند.

دبیر انجمن آب‌های معدنی و آشامیدنی کشور با اشاره به اینکه واحدهای تولیدی چاره ای جز افزایش قیمت ندارند، گفت: تعزیرات بدون توجه به افزایش 100 درصدی قیمت مواد اولیه مانع افزایش قیمت ها شده که این امر هیچ استدلالی ندارد.

وی با اعلام اینکه نامه نگاری‌های مختلفی برای کاهش قیمت مواد اولیه واحدهای تولیدی آب معدنی انجام داده‌ایم، گفت: هنوز به هیچ نتیجه ای نرسیده ایم و حتی از مجموع 170 کارخانه 30 درصد آنها تعطیل شده است.

 فروهر پیش از این با اشاره به اینکه در حال حاضر واحد پتروشیمی تندگویان تنها تأمین کننده مواد مورد نیاز تولید بطری صنایع لبنی، نوشابه و آب معدنی است اظهار داشت: در طول چند ماه گذشته این واحد تولیدی نرخ مواد اولیه را با محاسبه قیمت‌های بین المللی و نرخ ارز 4هزار و 200 تومانی تعیین کرد که این موضوع باعث رشد قابل توجه قیمت ها برای واحدهای تولیدی شد.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه علاوه بر افزایش قیمت مواد اولیه تقاضای کاذب هم در بازار رشد قابل توجهی داشته، گفت: صنایع روغن، نوشابه، آب معدنی و لبنیات 90 درصد مواد نیاز خود را از تولیدکنندگان پرفیوم خریداری می‌کنند.

دبیر انجمن آب‌های معدنی و آشامیدنی کشور، اضافه کرد: تولیدکنندگان پرفیوم با وجود آنکه مواد اولیه خود را از بورس کالا آنهم با قیمت هفت هزار تومان می‌خرند اما در زمان ارائه این مواد به صنایع مختلف مبنای قیمت را بازار آزاد تعیین می کنند که این موضوع مشکلات بسیار شدیدی را برای واحدهای تولیدی روغن، آب معدنی و لبنیات بوجود آورده است.

وی با تأکید براینکه صنایع امروز در تأمین مواد اولیه مورد نیاز خود در تولید بطری ها مشکل دارند، تصریح کرد: مکاتبات و جلسات مختلفی را با مسئولان وزارت صنعت جهت تأمین مواد اولیه خود برگزار کرده ایم اما هنوز اختلاف زیاد مواد از بورس تا بازار بالا بوده و تولیدکنندگان امکان خرید آنها را ندارند.

 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آب معدنی تعطیلی کارخانه کارخانه آب معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۶۳۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد اسدیان پیش از ظهر سه شنبه در حالی که توسط امین اسدی سرپرست فرمانداری ملارد، سهراب خان رئیس منطقه یک سازمان بازرسی استان تهران و جمعی از مدیران استانی همراهی می‌شد، از دو واحد تولیدی ناحیه صنعتی «دهک» ملارد بازدید کرد.

معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور در جریان این بازدید که بیش از سه ساعت به طول انجامید، بخش‌های مختلف این دو واحد که تولید کننده صنایع غذایی و مکمل‌های دارویی و ورزشی بودند، را مورد بازدید و سرکشی قرار داد.

در جریان این بازدید مدیران عامل واحدهای تولیدی توضیحات پیرامون مراحل تولیدات و برخی مشکلات و مسائل پیش رو ارائه دادند.

در ادامه این بازدیدها و در جلسه‌ای که به منظور بررسی و رسیدگی به مسائل و مشکلات این دو واحد تولیدی برگزار شد، موارد و خواسته‌های مطرح شده از سوی مدیران این واحدهای تولیدی پس از بحث و تبادل نظر بین اعضا در قالب مصوبه‌ای همراه با قید زمان اجرا به دستگاه‌های ذیربط ابلاغ شد.

کد خبر 6099230

دیگر خبرها

  • افزایش حمل ریلی مواد اولیه به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو + عکس
  • پروژه پایانه صادرات و ترانزیت در بوشهر ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟