Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله اقبالی رییس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان مصنوعات فلزی در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص وضعیت بازار اظهار کرد: روز به روز بر شدت رکود حاکم بر بازار افزوده شده و عمده ی واحد های تولیدی در شرایط تعطیلی قرار گرفته اند، تنها تحریم های اقتصادی و بین المللی از عوامل تاثیرگذاری بر افزایش کسادی در بازار به حساب نمی آیند بلکه  عدم حمایت از تولیدکنندگان از سوی دولت، بزرگترین علت تضعیف سازندگان مصنوعات فلزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: بخش زیادی از کشور های دنیا مشوق هایی برای تولیدکنندگانی که تعداد کارگران، میزان تولید و سطح کیفی تولیداتشان را افزایش می دهند مد نظر قرار داده و به آن ها سوبسید پرداخت می کنند که این امر می تواند چرخه تولید کشور ها را بیش از پیش قوت داده و موجب توسعه اقتصادی و کاهش هزینه های تولید شود.

این مقام مسوول افزود: افزایش میزان تولید، ارتقا سطح کیفی، بالا بردن تعداد کارگران و تعویض دستگاه های تولید توسط تولیدکنندگان ،عواملی هستند که موجب شده تا سازمان های ذیربط نظیر مالیات و بیمه، بجای ارائه چتر حمایتی به سراغ موانع تراشی برای این افراد بروند.

اقبالی تصریح کرد: صنف مصنوعات فلزی، مستقیما با دیگر صنایع در ارتباط بوده زیرا صنعت لوازم خانگی و تولیداتی از این قبیل برای ساخت کالاهای خود به مصنوعات فلزی نیاز دارند به همین دلیل، تضعیف این بخش و تعطیلی پی در پی کارخانجات می تواند سرعت چرخه تولید دیگر صنایع را در کشور کم کند.

رییس اتحادیه سازندگان و فروشندگان مصنوعات فلزی با اشاره به پرداخت سود های سپرده سر سام آور توسط بانک ها به مردم را بیان کرد:هم اکنون، بانک ها بنگاه داری کرده و موجب می شود تا سرمایه گذاری در بازار های مولد و بخش تولید کاهش یابد و افراد را با مشکل کسادی مواجه کنند.

وی  ادامه داد: بانک های کشور باید در راستای حمایت از چرخه تولید کشور دست به پرداخت وام هایی با سود اندک بزنند تا موجب افزایش تولید و اشتغال زایی در کشور شود.

این مقام مسوول درپایان  یادآورشد: برنامه ریزی برای حضور در بازار های جهانی و صادرات کالا به کشور های دیگر، نیاز به ارتقا سطح کیفی تولیدات و کاهش هزینه های تولید دارد، زمانی که قیمت تمام شده تولیدات داخلی از نمونه های خارجی بالاتر باشد افق تولیدکنندگان در سطح داخل کشور باقی می ماند، به همین امر میزان صادرات این صنف بسیار اندک است.

انتهای پیام/

بانک ها باید برای حمایت از چرخه تولید، وام هایی با سود اندک پرداخت کنند

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۱۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو سایت جدید تراکتورسازی در خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، خطوط تولید تراکتورهای ایرانی در خارج از کشور به ۴ خط افزایش می‌یابد. تراکتورهای تولیدی ایران در رده ۱۵ کشورهای دارنده این صنعت است.

مصطفی وحیدزاده، مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: تراکتورسازی ایران دارای ۲ خط تولید در ونزوئلا و تاجیکستان است که به زودی در دو کشور جدید دیگر نیز خط تولید تراکتور به عنوان برند ملی جمهوری اسلامی راه اندازی می‌شود.

وی ارائه اطلاعات دقیق در این زمینه را به دلیل شرایط تحریمی موکول به آینده کرد و افزود: در این خطوط جدید ۲۲ مدل تولیدی سایت تبریز، تولید و هم به نیاز بازارهای داخلی خود کشورهایی که خطوط راه اندازی می‌شود پاسخگو خواهد بود و هم به کشورهای همجوار آنها صادر خواهد شد.

وحیدزاده تاکید کرد: قیمت رقابتی و بهره‌وری که با استفاده از توانمندیهای بالقوه گروه تراکتورسازی به دلیل وجود اکثر صنایع از جمله ریخته‌گری، موتورسازی، قطعه سازی و … تراکتورهای ایرانی را برای حضور در بازارهای جهانی مزیت دار کرده است.

کد خبر 6100185

دیگر خبرها

  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • دو سایت جدید تراکتورسازی در خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • دستاوردهای ذوب آهن اصفهان در خدمت توسعه کشور است
  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟